Kategória 1

2023.05.31.
Fiataloknak ajánljuk

Őszies hangulat a Time to Move-val

2023.05.31.
Fiataloknak ajánljuk

Őszies hangulat a Time to Move-val

Végéhez közelít az október, de még a hónap utolsó napjaiban is lehetőséged van részt venni partnereink Time to Move eseményein! Nézzünk is pár programot ezek közül.

Október 29-én Veresegyházon a Támaszpont szervezésében a Time to Move időszak zárásaként egy EU- és Halloween parti vár Benneteket, amelynek napján délelőtt megismerkedhettek az Erasmus+ adta lehetőségekkel: 10 órától Európával kapcsolatos játékok és élmények várnak, melyek megidézik egy ifjúsági csere hangulatát. Délután többek között az Európai Szolidaritási Testület önkéntes lehetőségéről hallhattok élménybeszámolókat, a napot pedig egy fergeteges Halloween partival zárhatjátok. 

További részletek

 

Október 28-án az Európa Ifjúsága Egyesület csapata Tök Party-t szervez Magyaralmáson, ahol jelmezverseny és tökfaragás várja a kicsiket és nagyokat-, és persze rengeteg információ a nemzetközi mobilitási lehetőségekről. Tökéletes őszi program az egész családnak.

További részletek

 

Esetleg inkább bekuckóznál ezeken az őszi estéken? Erre is gondoltunk: ragadj meg egy jó barátot vagy családtagot, és próbáljátok ki az Eurodesk online szabadulószobáját egy bögre forrócsoki kíséretében.

 

Kipróbálom!