Kategória 1

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Klímatudományi Olimpia

A Klímatudományi Olimpia várja mindazon 25 év alatti fiatalokat a világ minden tájáról, akik szeretnének megoldást találni a világ legnagyobb éghajlatváltozási problémájára, és a jövő klímavezetőivé kívánnak válni.

Jelentkezési határidő: 2023. június 10.

További információk a honlapon.

 

DepicT!

A nemzetközi rövidfilmfesztivál alkalmat biztosít fiatal filmkészítők számára, hogy megmutassák tehetségüket az Encounters Short Film & Animation fesztiválon, továbbá a lehetőséget arra, hogy megnyerjék az akár 2,500£ összegű jutalmat vagy más értékes díjakat.

Jelentkezési határidő: 2023. június 13.

További információk a és jelentkezés a honlapon.

 

EMA gyakornoki lehetőségek

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) gyakornoki állásokat kínál diplomások számára az amszterdami székhelyén, Hollandiában. A program célja, hogy a gyakornokok megismerjék az Ügynökséget és annak az Európai Unió tevékenységeiben betöltött szerepét.

Jelentkezési határidő: 2023. június 17.

További információk és jelentkezés az alábbi honlapon.