Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2024.02.14.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

ESN felhívás gyakornoki pozícióra

Az Erasmus Student Network (ESN), Európa legnagyobb diákszervezete politikai asszisztens gyakornokot keres brüsszeli (Belgium) nemzetközi irodájába.

Jelentkezési határidő: 2024. február 23.

További információk a honlapon.

 

MEDEA Díj 2024

A MEDEA-díjak odaítélésének célja az oktatás területén megjelenő, a médiához (audió, videó, grafika és animáció) kapcsolódó innováció és jó gyakorlatok támogatása. A díjak emellett elismerik a médiaelemekben gazdag oktatási anyagok kiemelkedő szintű elkészítését és pedagógiai tervezését.

Jelentkezési határidő: 2024. február 29.

További információk a honlapon.

 

Pact Zollverein Residency Programme

A PACT Zollverein 2024 augusztusa és decembere között rezidencia programot kínál projektek és produkciók fejlesztésére és megvalósítására. A programban a tánc, az előadás, a médiaművészet vagy a zene területén tevékenykedő hivatásos művészek vehetnek részt.

Jelentkezési határidő: 2024. február 29.

További információk a honlapon.

 

Online tanfolyam a genomika területén

A "Navigating the Genomic Landscape" online tanfolyamot olyan középiskolai természettudományos tanárok számára tervezték, akik szeretnék bővíteni a genomikával kapcsolatos ismereteiket.

Jelentkezési határidő: 2024. március 1.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder