Kategória 1

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Utazási Ösztöndíjak

A Schwarzkopf Alapítvány Fiatal Európa úgy véli, hogy Európa sokszínűségét leginkább úgy lehet megérteni, ha megtapasztaljuk. Az utazási ösztöndíjak célja ezért az, hogy a fiatal európaiak felfedezhessék és felfedezzék kontinensüket. Az ösztöndíjasok utazásaik során aktuális politikai és társadalmi kérdésekkel foglalkoznak, és az egységes Európa nagyköveteivé válnak.

Jelentkezési határidő: 2023. május 31.

További információk és jelentkezés a honlapon.

 

Kereskedelmi Világszervezet (WTO) Esszéíró Pályázat Fiatal Közgazdászoknak

A Kereskedelmi Világszervezet (WTO) 2023-ban is meghirdeti az Esszéíró Pályázatát Fiatal Közgazdászoknak, melynek célja a kereskedelempolitikával és a nemzetközi kereskedelmi együttműködéssel kapcsolatos magas színvonalú kutatások előmozdítása a fiatal közgazdászok körében, valamint a WTO és a tudományos közösség közötti kapcsolat megerősítése.

Jelentkezési határidő: 2023. június 2.

További információk és jelentkezés a honlapon.

 

IED Mester Szakos Ösztöndíj 2023/2024

Az Istituto Europeo di Design (IED) pályázatot hirdetett 105 ösztöndíjra és 45 ösztöndíjra, amelynek tandíját 50%-ban fedezik a Milánóban, Barcelonában, Firenzében, Madridban, Rómában, Torinóban, Comóban és Bilbaóban megrendezésre kerülő 2023/2024-es mesterképzésekre (design, divat, vizuális művészetek, kommunikáció és művészet területen).

Jelentkezési határidő: 2023. június 14.

További információk és jelentkezés a felhívásban.        

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder