Kategória 1

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Gyakornoki lehetőségek az EU külképviseletein

Az Európai Külügyi Szolgálat (EKSZ) az Európai Unió diplomáciai szolgálata. Segíti az EU külügyi vezetőjét, a külügyi és biztonságpolitikai főképviselőt az Unió közös kül- és biztonságpolitikájának megvalósításában. Az EU külképviseletein világszerte gyakornoki lehetőségeket kínálnak diákoknak, fiatal diplomásoknak és köztisztviselőknek. 

Jelentkezési határidő: 2023. május 19.

További információk az aktuális lehetőségekről a felhívásban.

 

Európai Központi Bank – Nők a közgazdasági területen ösztöndíj

Az Európai Központi Bank a 2023-24-es tanévben 15 női hallgatónak ajánl fel egyenként 10 000 eurós ösztöndíjat a közgazdaságtan, statisztika, mérnöki és informatika területén. Ha jelenleg vagy hamarosan beiratkozol vagy beiratkozni készülsz egy európai egyetemre vagy üzleti iskolába a fent említett szakok valamelyikén mesterképzésre, akkor ez az ösztöndíj Neked szól!

Jelentkezési határidő: 2023. május 21.

További információk és jelentkezés a felhívásban.

 

Az Európai Kutatási Tanács (ERC) kiemelt támogatásai

Felderítő kutatási projektet folytató kutatók támogatására indult az Európai Kutatási Tanács (ERC) támogatási programja. Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council) egy európai finanszírozási kezdeményezés, amely támogatja Európa legkiválóbb kutatóit, mérnökeit és tudósait. Célja, hogy versenyképes finanszírozással elősegítse Európa minőségi kutatómunkáját, továbbá támogassa a kutatók által irányította tudomány minden területén végzett felderítő jellegű kutatásokat.

Jelentkezési határidő: 2023. május 23., 17:00

További információk a szervezet honlapján.

 

#BeActive-Díj

A #BeActive-díjakkal azokat a projekteket és egyéneket ünnepeljük, akik extra mérföldet tettek az Európai Sporthét küldetésének támogatásáért és mindenkit ösztönöztek, hogy fitt legyen és #BeActive! Emellett hozzájárul a HealthyLifeStyle4All kezdeményezéshez, valamint a fenntartható és zöld sport népszerűsítéséhez. A verseny az Európai Bizottság által évente megrendezett Európai Sporthét központi eleme.

Jelentkezési határidő: 2023. május 24., 17:00

További információk a felhívásban.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder