Kategória 1

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Gyakornoki lehetőségek a Közös Kutatóközpontban

A Közös Kutatóközpont (JCR) az Európai Bizottság egyik főigazgatóságaként működik, amely európai döntéshozóknak nyújt független, tudományos és technikai tanácsadást. A Kutatóközpont olyan fiatal gyakornokok számára ajánl gyakornoki lehetőséget, akik tudományos ismereteik bővítése mellett tanulmányaik vagy szakmai pályafutások során szerzett ismereteiket szeretnék a gyakorlatban is kamatoztatni.

Jelentkezési határidő: 2023. május 24.

További információk és jelentkezés a honlapon.

 

 

Globális Kulturális Kapcsolatok Program (GCRP)

A Globális Kulturális Kapcsolatok Program (GCRP) a világ minden tájáról támogatja a kulturális és kreatív ágazatokban tevékenykedő fiatalokat abban, hogy élethosszig tartó készségeket fejlesszenek, bővítsék ismereteiket, nemzetközi kapcsolatokat építsenek ki és támogatást kapjanak a nemzetközi kulturális kapcsolatokban való részvételhez.

Jelentkezési határidő: 2023. május 28.

További információk és jelentkezés a felhívásban.

 

 

ENCATC Kutatási Díj

Az ENCATC Kulturális politika és Kulturális menedzsment kutatási díját minden évben az európai és a világ más részeiről érkező fiatal kutatók által benyújtott, összehasonlító kulturális politikával vagy menedzsmenttel foglalkozó legjobb doktori értekezésnek ítélik oda.

Jelentkezési határidő: 2023. május 31.

További információk és jelentkezés a felhívásban.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder