Kategória 1

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.06.08.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

One Young World csúcstalálkozó Belfastban

Az évente megrendezett találkozóra minden országból és ágazatból várják a fiatal tehetségeket, akik a társadalmi hatások felgyorsításán dolgoznak. A több, mint 190 országból érkező delegáltnak befolyásos politikusok és humanitárius vezetők adnak tanácsokat. Ha átlátod és érted a helyi- vagy globális problémákat, vagy vettél már részt a környezeti változások, az oktatás vagy készségfejlesztés területén megvalósított projektben, akkor ott a helyed!

Jelentkezési határidő: 2023. május 14.

További információk és jelentkezés az esemény honlapján.

 

Gyakornoki pozíciók az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóságnál (EFSA)

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) egész évben kínál továbbképzéseket, amelyek lehetővé teszik a gyakornokok számára, hogy alkalmazhassák a tudományos, kommunikációs vagy igazgatási területen folytatott egyetemi tanulmányaik vagy szakmai pályafutásuk során megszerzett ismereteiket. Az EFSA a tervek szerint 2023 októbere és decembere között fogadja idén a gyakornokokat.

Jelentkezési határidő: 2023. május 15.

További információk a szervezet felhívásában.

 

Mesterképzési ösztöndíjak Európában 2023/2024-re

Az Educations.com 5000 euróig terjedő posztgraduális ösztöndíjat biztosít diákok számára, akik a 2023-as őszi félévben külföldön tervezik mesterképzési tanulmányaikat elkezdeni valamelyik európai egyetemen.

Jelentkezési határidő: 2023. május 15.

További információk és jelentkezés a felhívásban.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder