Műhelymunkák áprilisban és májusban

2021.04.01.
Európai Szolidaritási Testület és Erasmus+

Műhelymunkák áprilisban és májusban

A TCA és a NET keretein belül a járványhelyzethez igazodva online projektsorozat indul ifjúsági területen.

Mindegyik projekt egynapos, tematikus, angol nyelvű, és az online térben valósul meg. Egy jelentkező több műhelymunkára is kiválasztható. Témák tekintetében a projektek rendkívül változatosak, és nem csak kizárólag az ifjúsági területre korlátozódnak. 

Flash SE+ssions: Kreativitás és innováció az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokban - Digitális ifjúsági munka 

A műhelymunka azokat az ifjúsági szakembereket célozza meg, akik hatékony digitális eszközöket keresnek a fiatalokkal való kapcsolatban maradáshoz a korlátozások idején. 

Jelentkezési határidő: 2021. április 8.

További részletek és jelentkezés itt

 

Flash SE+ssions: Kreativitás és innováció az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokban - Mentális és érzelmi egészség

A műhelymunka során a résztvevők megvizsgálják majd, hogy milyen hatást gyakorolt a pandémia a fiatalok és a velük foglalkozó szakemberek érzelmi és mentális egészségére. Valamint az érzelmi és mentális nehézségekkel való megküzdéshez technikákat sajátítanak el. 

Jelentkezési határidő: 2021. április 20.

További részletek és jelentkezés itt

 

Flash SE+ssions: Kreativitás és innováció az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokban - Kreatív gondolkodás és problémamegoldás

A műhelymunka során a résztvevők olyan kreatív problémamegoldó módszereket és eszközöket ismerhetnek meg, amelyeket mind egyéni, mind csapat szinten remekül tudnak alkalmazni.

Jelentkezési határidő: 2021. május 3.

További részletek és jelentkezés itt

 

Flash SE+ssions: Kreativitás és innováció az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokban - Tanulási utak támogatása (Erasmus+)

A műhelymunka azt mutatja be, hogy miképpen támogathatja az Erasmus+ program az ifjúsági munkát, milyen finanszírozási formák érhetők el, és hogyan épül fel a pályázási folyamat. Emellett kreatív és innovatív projektötleteket is megismerhetnek a résztvevők.

Jelentkezési határidő: 2021. május 10. 

További részletek és jelentkezés itt