Műhelymunkák júniusban

2021.05.07.
Nemzetközi élmények

Műhelymunkák júniusban

A TCA és az Európai Szolidaritási Testület keretein belül a járványhelyzethez igazodva online műhelyek indulnak ifjúsági területen.

Mindegyik műhely tematikus, angol nyelvű, és az online térben valósul meg. Témák tekintetében a műhelyek rendkívül változatosak: szerepel közöttük a tanulási út támogatása az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokban, valamint a kapcsolatépítés is szervezetek között.

Flash SE+ssions: Kreativitás és innováció az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokban - A tanulási út támogatása az Erasmus+ programban

A műhelymunka azokat az ifjúsági szakembereket célozza meg, akik érdeklődnek az új Erasmus+ program nyújtotta lehetőségek iránt, és tovább további ismereteket szereznének a fiatalok bevonását illetően. 

Jelentkezési határidő: 2021. június 8.

További részletek és jelentkezés itt

 

Flash SE+ssions: Kreativitás és innováció az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokban - A tanulási út támogatása az Európai Szolidaritási Testület által

A műhelymunka során a résztvevők megismerhetik majd, hogy milyen lehetőségeket nyújt az új Európai Szolidaritási Testület program a szervezetek számára és az önkéntesség támogatásában, valamint hogyan támogatja a helyi közösségeket és a fiatalok aktív részvételét a társadalmi életben.

Jelentkezési határidő: 2021. június 15.

További részletek és jelentkezés itt

 

Lépj át a szomszédba!: Szlovák-magyar partnerséget támogató műhelysorozat

A projekt célja, hogy a szlovák és magyar résztvevők feltérképezzék a partnerség lehetőségeit a fenntarthatóság, a társadalmi befogadás és az ifjúsági foglalkoztatás terén az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület programok keretein belül.

Időtartam: 2021. június 16. - szeptember 17.

További részletek és jelentkezés itt