Iratkozz fel az Eurodesk Brussels Link hírlevelére!

2023.05.22.
Fiataloknak ajánljuk

Iratkozz fel az Eurodesk Brussels Link hírlevelére!

Amennyiben érdekelnek az Eurodesk nemzetközi hírei és információi, iratkozz fel az Eurodesk brüsszeli koordinációs irodájának hírlevelére!

A nemzetközi Eurodesk ifjúsági információ-szolgáltató hálózat 36 országban van jelen. Annak érdekében, hogy a hálózat minden egyes tagországban hatékonyan tudjon működni, és hasonlóan magas minőségű munkát tudjon ellátni a fiatalokkal való információs és tanácsadói tevékenység területén, egy központi, operatív és hálózatfejlesztési feladatokat ellátó iroda működik Brüsszelben.

Az Eurodesk Brussels Link küldetésének tekinti mind az ifjúság, mind pedig a fiatalokkal foglalkozó szakemberek megfelelő információkkal való ellátását. Ennek érdekében útnak indították új hírleveleiket, mely a két különböző célcsoportnak szól. A hírlevelekre feliratkozással a szakemberek megtudhatják, hogy hogyan zajlik a munka a nemzetközi Eurodesk hálózatban, melyek a legrissebb információk és események. A fiatalok pedig a rendelkezésükre álló nemzetközi lehetőségeket ismerhetik meg.

Amennyiben érdekelnek a hírek, információk, iratkozz fel az Eurodesk Brussels Link fiataloknak és/vagy szakembereknek szóló, angol nyelvű hírlevelére!