Erasmus+ Nívódíj 2020

2021.11.11.
Nemzetközi élmények

Erasmus+ Nívódíj 2020

Most mutatkozik meg igazán a nemzetközi együttműködések gyakorlati haszna!

Szakmai felkészülés a digitális oktatásra, az iskolai lemorzsolódás csökkentése, távsegítség az idősgondozásban, önkéntesek bevonása a szociális intézmények mindennapjaiba. Néhány nívódíjas téma a köznevelés, a szakképzés, a felnőtt tanulás és az ifjúsági munka területéről, amelyek jól mutatják, hogy az Erasmus+ projektekben végzett munka hasznos tudást és kézzelfogható segítséget jelenthet a mindennapokban, bárki számára.

A projektekben elért eredmények, a közzétett segédanyagok és elkészült kiadványok bárki számára inspirálóak és hasznosak lehetnek. A külföldön megismert innovatív módszerek, új eszközök és technológiák így hozzájárulhatnak az oktatás és képzés széles körű fejlesztéséhez.

Épp ezért tartja fontosnak a Tempus Közalapítvány, hogy minden évben kiemelje és népszerűsítse a legkiválóbb nemzetközi együttműködéseket. Azok a magyar koordinálású Erasmus+ projektek kaphatnak Nívódíjat, amelyek kimagasló színvonalú, példaértékű projekttevékenységet végeznek.

Nézd meg, kik részesülnek Nívódíjban 2020-ban és olvasd el a legkiválóbb ifjúsági projektek koordinátoraival készített interjúkat!