Elérkezett a Youth Talks ideje, ami csak RÁD vár!

2023.05.31.
Az Ifjúság Európai Éve 2022

Elérkezett a Youth Talks ideje, ami csak RÁD vár!

Szereted a TED Talk sztorikat? Van egy inspiráló történeted, amit megosztanál másokkal? Csatlakozz a Youth Talk eseményéhez!

2022 a Fiatalok Európai Éve, melynek keretein belül az Európai Bizottság a TED Talk-hoz hasonló eseményeket szervez, Youth Talk néven, ahol a fiataloké a főszerep! Ezen események közül az egyik Brüsszelben kerül megrendezésre, a Nyitott napok az EU-ban program május 7-ei megnyitóján- melynek Te is részese lehetsz!

Van egy érdekes sztorid a demokráciával kapcsolatban? Esetleg szívesen megosztanád másokkal, számodra mit jelent, hogy uniós állampolgár vagy? Mit jelent számodra a szolidaritás, vagy az interkulturális tanulás, vagy ha már itt tartunk, akár maga az interkulturalitás? Szeretnél te is az esemény részese lenni, és megosztani a történeted? Lehetőséget kapsz élő közönség előtt elmondani a történeted, ezzel inspirációként szolgálni mások számára.

A Bizottság némi coachingot is biztosít, hogy otthonosabban mozogj a történetmesélés világában, illetve kiutazás megszervezését is intézi.

Minden elhangzó beszédet élőben fognak közvetíteni, illetve felvétel is készül, amely megjelenést kap majd az Európai Szolidaritási Testület általános online képzési platformján.

Készen állsz? Töltsd ki a jelentkezési lapot, és küldj be egy 1 perces videót, amelyben bemutatod magad az esc.got@icf.com címre március 20-a 23:59-ig.

Ne maradj le!