Hazai műhelymunkák ifjúsági szervezeteknek

2021.04.01.
Nemzetközi élmények

Hazai műhelymunkák ifjúsági szervezeteknek

Április és május hónapban egy-egy műhelymunkára épülő foglalkozást szervez ifjúsági szervezeteknek a Tempus Közalapítvány.

Játék a pillanatban - Agilis szemlélet a fiatalokért dinamikusan változó világunkban

A műhelymunkán improvizációs módszertanból kölcsönzött storytelling gyakorlatokat sajátíthatsz el a fiatalok fizikai, érzelmi és mentális egyensúlyának támogatásához.

Kiket várunk a programra? A műhelymunkára elsősorban az ifjúsági területről várjuk a jelentkezőket. A műhelymunka nyitott a felsőoktatás, köznevelés, szakképzés területről, felnőtt tanulás területéről érkező jelentkezők számára is.

Időpont: 2021. április 20-21. 14:00-17:00 (A két egymást követő napon zajló 3-3 órás online műhelymunka egymásra épül, és a hatékonyság elérése érdekében egymástól elválaszthatatlanok. Kérjük ezt a jelentkezés melletti elköteleződéskor figyelembe venni.)

Helyszín: Zoom
Jelentkezési határidő: 2021. április 15. csütörtök éjfél

További információk itt

 

3-AT EGY CSAPÁSRA - stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek

A résztvevőknek lehetőségük lesz felkészülni az Erasmus-akkreditációhoz kapcsolódó folyamatokra az ifjúság területén, más szervezetek képviselőivel közösen.

Kiket várunk a programra? A programot olyan szervezeteknek ajánljuk, amelyek hosszú távon terveznek munkájukban, nyitottak stratégiai szemlélet kialakítására, és rendszeresen kívánnak megvalósítani magas minőségű mobilitási projekteket az ifjúsági területen.

Időpont: 2021.05.05. 9:30-16:30
Helyszín: Online
Jelentkezési határidő: 2021. április 28.

További információ itt.